Zgodnie z obietnicą
Niestety formatu e-book (.mobi) nie da się załadować.
Happy Locktober
[attachment=119]
Brak podglądu
Przewodnik dla keyholderek.pdf
Ohoho. Świetna robota. Moja żona już dostała linka i w wolnej chwili będzie czytać. Też zerknąłem i na prawdę fajna książka. Dzięki!
Dzięki Vincu, Tak po tygodniu na podstawie reakcji reszty społeczności stwierdzam, że albo tłumaczenie jest do kitu, albo zwyczajnie niepotrzebnie siedziałem nocami nad tym.
Ja uważam że chyba jest dobre tłumaczenie, bo jak żona wczoraj zaczęła czytać to od dzisiaj rano znowu jestem zamknięty: P ogólnie podziwiam Cię że miałeś chęci żeby tyle sam tego tłumaczyć. I według mnie dobrą pozycję przetłumaczyłeś. Na prawdę książka na poziomie. Bez wulgaryzmu. Mądrze napisane. Rzeczywiście może pokazać kobiecy punkt widzenia. Dzisiaj pewnie z żoną będziemy rozmawiać na jej temat więc będzie informacja zwrotna.:D
Ja myślę również że bardzo dobra robota. Chylę czoła.
Moja narzeczona też na razie czyta tak więc odpowiem również w najbliższym czasie
Maik
napisał
1 rok temu
Super robota gratuluje :)
No to żona ja połknęła w jeden wieczór. Mówi że przełamało u niej kilka barier. Inaczej jest jak dowie się ode mnie że na prawdę chce dla niej nosić pas cnoty i mimo frustracji i poświęcenie dla niej będzie mi to sprawiać przyjemność, a jednak inaczej jest to przeczytać w książce. Chętniej też się będzie skupiać na swojej przyjemności i będzie to wykorzystywać. Także masz od mojej żony duży plus: D
Świetna robota. Żona narazie kazała sobie przesłać, i powiedziała, że w wolnej chwili zerknie i tyle narazie.
Świetne tłumaczenie Tootpick !!! Moje uznanie za chęci i wytrwałość! Tekst i przekaz bardzo czysty i zrozumiały chyba dla każdego. Naprawdę mało który facet potrafiłby lepiej opisać swojej żonie czy partnerce sens noszenia pasa cnoty własnymi slowami . Po przeczytaniu tego tłumaczenia chyba mało która Pani nie zdecyduje się na to by chociaż spróbować takiej zabawy , zwłaszcza że ona nic nie traci , a może zyskać wiele !!! Extra !!!